« Julkalenderfacit till den 21 dec. 2007 | Main | Julkalenderfacit till den 23 dec. 2007 »

den 23 december 2007

Comments

Dieva

Carl-Axel och Monika bor numera i mina trakter.

Översättarhelena

Annars får jag väl offra mig på en liten tröja på slutet! Som tröstpris kanske, för att det har gått så uselt för mig i år. Fast jag är glad ändå, tralala.

Husse

Du har suttit I Kjell o Stellans knä? OJ! Själv har jag besegrat Erik Lindh, en annan världsmästare i samma sport. *putsar CV:t* ;-)

aequinoxia

Åh, yay! Man ska aldrig ge upp, eller hur är det?

Jag vill passa på att tacka... Vet du, Lotten, julkalendern är rolig på många sätt, men jag har insett i år att det allra, allra bästa med den, är att det känns som när som helst kunna kliva in i ett fikarum, och så sitter det folk där och pratar om spännande och intressanta saker. Jag, liksom flera andra stammisgissare, har ju inga arbetskamrater, utan sitter mol allena och isolerad vid min dator. Det är så härligt att för en gångs skull kunna fikasnacka ihop med folk. Så tack.

Och jag är tyvärr långt ifrån liten, men jag är i alla fall mindre än i förfjol.

vajlan

Mitt bästa Jag mötte Lassie är att jag suttit i häkte med Jonas Gardell och Marika Lagercrantz. Those were the days (mer än tjugo år sen)!

Bim H-D

Men, titta... något litet rätt i tänkandet, hm... dvs sommarpratare bla... Undrar om jag läst Honungsvargar ens - dock annat ;)
Små storlekar? Ja, då blir det jag på julafton, basta... har namnsdag då och det hoppas jag att hatten nu är informerad om ;)
Må så gott... värmländskan Bim, som bara var tvungen in och kolla svaret och allt du krussidullat till för att få fram det ;) innan det blir dagens text...
Den du Lotten - du har Dagens text!!! Har väl lagts ner i radio antar jag, håhåjaja...

Lotta

äsch. Jag läste julkalendern som hastigast, tänkte på Sun, kom inte på namnet, hann inte fundera, firade jul hela dagen. Och glömde gissa.
Och idag har jag ingen aning. Hmmm. Bäst att gå in o ogissa sålänge...

Charlott - The Goblin girl

Vajlan, jag vill höra mer om häktet!

Ajm sårri, jag var inte alls så smart så att jag kopplade Sun med Sommarpratare egentligen, jag googlade bara alla de där namnen i sista meningen och si, där var en hoper Sommarpratare, jag la till även Rådström och Sun i googlandet, och javisst, alla hade de detta gemensamt. Också Hedlund dyker upp där! En Oscar Hedlund har sommarpratat en hoper gånger. Däremot förstår jag inte varför Staffan Ling skulle platsa bland dem också -- som kåsör eller vad? Explain, please!

Jag vet inte alls heller varför hon skrev under pseudonym...


vajlan, håller med charlotte, vadå häkte???

crrly ju!

Det var jag som blev anonym. Klickar i Remeber personal info vareviga gång men icke funkar det icke...

Jag menar Charlott, och inget annat, ovanför.

crrly ju!

Remember.


Så där ja. Nu öppnar mjölkbaren.

Lotten Bergman

Staffan Ling hatte Hedlund i sin största filmroll - Sällskapsresan 13 (eller nåt, den där de åker skidor). Staffan Ling påminner förresten om min pappa.

Jasså, Husse är pingisspelare? Min pappa (inte Staffan Ling) är numera äldre oldboy och enligt honom själv nästan SM-mästare varje år. Jag satt i de berömda knäna runt 72-73. Ritade tecknigar till dem gjorde jag också.

Nu är mitt mål att få sitta i häkte!

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)

Gissa bloggarens identitet!

  • Gissa i kommentarerna! Jag härmar olika skribenter varje dag. Någon svår, någon lätt. Någon död, någon levande. Väldigt många finlurliga. Och finurliga. Välkommen att gissa vems blogg du kikar in i genom att skriva en kommentar! En person per dag vinner något utan att det kostar annat än tankemöda.