« 14 dec: Vem bloggar här? | Main | 15 dec: Vem bloggar här? »

den 15 december 2005

Comments

magnus

Och jag vet inte!

(-: Men jag älskar extrapriser :-)

Undrar någon varför jag sitter och bloggar för mig själv mitt i natten så beror det på att jag bloggat så mycket under dagen. Alltså måste jag nu sitta och jobba ... och inte blogga.

rosman

Vadå 'inte har med saken att göra'? Det där med grannen var ju i högsta grad relaterat till Annika Bengtzon, hon bor ju också på Hantverkargatan 32. Det knasiga är bara att SÄPO-mannen i dörren aldrig nämns i böckerna.

För övrigt tror jag att bloggaren idag som änvänder ordet 'jag' jättemycket är Linda Skugge...

Helena 2

Rapport från bokcirkel! Vi diskuterade Jeffery Eugenides Middlesex och drack vin i en lagom avvägd blandning. Boken rekommenderas (vi hade alltså läst den i förväg, det är liksom det som är vitsen), bokcirkeln var väldigt trevlig och den intellektuella nivån var alldeles lagom. Troligen har vi tre nya gissare i vår skara i dag! Och de är nog rätt vassa alla tre.

Lotten Bergman

Sorry Rosman -- Anitra har i allra högsta grad med saken att göra, kom jag hemlighetsfullt på nu. Fast SÄPO-mannen kan ju inte nämnas, han är ju hemlig.

Charlott - the Goblin Girl

Äntligen!!! som det brukar heta i fina litterära kretsar... ;0)

Jag vet inte vem som är mest lättad - jag eller pojkvännen! Troligtvis jag eftersom han mest troligt ännu inte vet om det... men jag fick just ett grattismail av hans bror (!) :0)

Medans jag väntar på dagens bloggare ska jag leta fram något smaskigt yttrande och köra lite LIX på det...

Helena 2: jag hade ju just fått lite koll på LIX! Nu har du ju gett mig nya bryderier!

The comments to this entry are closed.

Gissa bloggarens identitet!

  • Gissa i kommentarerna! Jag härmar olika skribenter varje dag. Någon svår, någon lätt. Någon död, någon levande. Väldigt många finlurliga. Och finurliga. Välkommen att gissa vems blogg du kikar in i genom att skriva en kommentar! En person per dag vinner något utan att det kostar annat än tankemöda.