« 21 dec: Vilka bloggar här? | Main | 22 dec: Vem bloggar här? »

den 22 december 2005

Comments

kristina

Nåja. Det jämnar ut sig. Bloggen var makligt svår (jag vet inte om jag ska bli stolt över dig Lotten som lyckades maskera så fiffigt också för mitt snokande, eller en smula nedslagen över att jag nästan gick bet HÄR OCKSÅ). Men Olles glasklara (snudd på övertydliga) ingress tog hem det vilsna fåret i fällan igen och extrapris, jaaa! Nu kan jag torka tårarna (ja, jag blir alltid en smula våt i blicken när Sara kommer på tal) och försöka somna. Vilket inte gick förrän jag VISSTE.

Lotten Bergman

Kristina!
Jag ska se till att du får hela artikeln som jag grundade öronbl .. f'låt, näsbloggen på!

aequinoxia

På tal om rättstavning och ungdomsspråk, Lotten, när ska du blogga Jonas Hassen Khemiri? :-)

Lotten Bergman

Aaaaah. Honom har jag inte haft en tanke på! Midsommarkalender?

aequinoxia

Det tycker jag låter som en utmärkt idé!

Helena 2

Grönt extrapris! Hurra! Det här liknar mer och mer de där julkalendrarna med ett litet paket varje dag! (Som jag i ett anfall av pysslighet införde ett år när barnen var små och sen fick fortsätta med tills de nästan var tonåringar.)

Lisa

Skam till sägandes har jag inte läst Sara Lidman. En hemsk lucka, men så har jag inte heller läst någon förpliktigande litteraturvetensskap.Så jag skäms inte ett dugg. Men jag var mest frekvent på bloggen eftersom jag var hemma sjuk så jag förtjänade fanimig ett pris.

Emi

Lisa: Men JAG då? Som kommer från Sara Lidman-bygder och inte ens har läst henne? Där kom min lathet ikapp mig, igen *sitter i ett lappländskt hörn och skäms*. Däremot har jag fem poäng barnlitteratur, och som auktoritet (hrrm) på området anser jag därmed att gårdagens text preciiiis lika gärna hade kunnat vara Pricken. Sådetså.

Lotten Bergman

Mina fem poäng i barnlitteratur var de mest underbara poäng jag har läst. Den blandades upp med kiosklitteratur! (Barn eller kiosk, sak samma, tänkte studieledningen.)

Helena 2

Om det nu är sanningens minut när det gäller Sara Lidman, så kan jag erkänna att jag har läst henne men inte gillar henne! Jag tycker hon är tråkig. Såja, nu var det sagt.

Lisa

Emi: Vi kan förenas i sorg och skam. Eller lättnad beroende på vem av alla våra medtävlande vi ska lita på.

The comments to this entry are closed.

Gissa bloggarens identitet!

  • Gissa i kommentarerna! Jag härmar olika skribenter varje dag. Någon svår, någon lätt. Någon död, någon levande. Väldigt många finlurliga. Och finurliga. Välkommen att gissa vems blogg du kikar in i genom att skriva en kommentar! En person per dag vinner något utan att det kostar annat än tankemöda.