« Facit den 3 december 2006 | Main | Facit den 5 december 2006 »

den 5 december 2006

Comments

Agneta

Jag misstänkte starkt att det var Totte, men lyckades inte hålla mig uppe tillräcklingt länge i går för att få det bekräftat. I mina försök att komplicera det hela och ta vara på namns nämnade hamnade jag innan jag stupade i säng i filmen "Mormor, Hitler och jag" av Carl Johan De Geer. Men nog är det så att du håller dig till böckernas värld i denna härliga kalender?

R Skriverier

Jo men jag vet ju det, tror jag. Hon gör något jättetråkigt hon skall "räkna ut vad allting kostar", eller något ditåt vuxenaktigt - visst är det så?
Hela Totte & Malin-avsnittet i filmversionen skulle säkert få hela moralpredikande USA att sätta i halsen och gå ut på gatorna och demonstrera. Det är så härligt öppet svenskt sjuttiotal att man bli lite rörd när de, ljudligt skvalandes kissar på golvet.

Lotten Bergman

R Skriverier: Jag ska hitta det exakta citatet!

Olle Bergman

Jag har fortfarande inte hittat det exakta citatet!

Olle Bergman

Oj, jag heter tydligen Olle när jag kommenterar numera. Huh, hur går det till? /Lotten

The comments to this entry are closed.

Gissa bloggarens identitet!

  • Gissa i kommentarerna! Jag härmar olika skribenter varje dag. Någon svår, någon lätt. Någon död, någon levande. Väldigt många finlurliga. Och finurliga. Välkommen att gissa vems blogg du kikar in i genom att skriva en kommentar! En person per dag vinner något utan att det kostar annat än tankemöda.