« Facit den 16 december 2006 | Main | Facit den 18 december 2006 »

den 18 december 2006

Comments

Översättarhelena

Tralala, vad jag är glad! Äntligen lyckades jag pricka in den helt osannolika kombinationen att både vara uppe länge och vara helt stensäker på hemlisbloggaren. Jag hade bara läst några rader så började det låta "Left a good job in the city ..." uppe i skallen på mig. (Jag har en lustig vana att börja tralla på en passande låt i alla situationer, men här kom den ju väl till pass.) Och att dessutom ha sinnesnärvaro nog att inte lägga fram alla bevisen där mittinatten, det är det jag är mest stolt över. Det är inte så likt mig precis. Jag hade lite dåligt samvete för att jag skrev namnet på låten, men det visade ju sig inte vara så farligt. Ingen vågade väl hänga på min gissning efter Nick Hornby igår!

Lotten Bergman

Wow, du trallar på en passande låt i alla situationer, Översättarhelena. Det är som jag, fast tvärtom.

(Det där är fritt att tolka lite som man vill.)

Översättarhelena

Egentligen menade jag alla möjliga situationer, fast en del trillade av på vägen som vanligt. Men det blev ju nästan ännu bättre.
Du trallar alltså snarare på opassande låtar?

Siv

Det är jag som är en Siv (det fick jag t o m bevis för när exets dotter vid ett tillfälle förmanade honom att jag inte alls var en tant, jag var en Siv), men trots att jag är en boktok av (i somligas ögon) groteska magnituder är det sällan jag töra eller ens kan gissa. Löjligt, det är ju bara att gissa på. Men dock.

Tack för väldigt kul läsning, i vart fall!

Lotten Bergman

Tack för läsning, boktoken Siv!

J

Har också haft barnflicka, men under helt andra förhållanden.

The comments to this entry are closed.

Gissa bloggarens identitet!

  • Gissa i kommentarerna! Jag härmar olika skribenter varje dag. Någon svår, någon lätt. Någon död, någon levande. Väldigt många finlurliga. Och finurliga. Välkommen att gissa vems blogg du kikar in i genom att skriva en kommentar! En person per dag vinner något utan att det kostar annat än tankemöda.