« Facit den 1 december 2006 | Main | Facit den 3 december 2006 »

den 3 december 2006

Comments

Översättarhelena

"Ingen slår upp facit och läser", jojomen, jag letade upp mitt exemplar av Isprinsessan (var till och med tvungen att engagera maken i letandet för den hade gömt sig) när Bästisgrannen lät sådär övertygad och snabbläste den förut ikväll, fast det gick nog lite för snabbt ...

ica

aldrig läst nåt av den människan. Nu blev jag genast lite söndagsdeprimerad med de förutsättningarna att man måste vara beläst. Det mest finkulturella jag läser är... tja... Montey Roberts..

Lotten Bergman

Vem? Montey Roberts? (En "beläst" bläddrar frenetiskt.)

Lisa

Helt otroligt! Här rusar man boktavligen in fem i tolv, gissar tvärfel (men rätt inspirerat) — och lämnar tillställningen på darrande ben med en makalöst stilig tröja pressad mot barmen! Nåja, i alla fall bildligen.
Jag är så ärad att mina ögon tåras.

Agneta

Läckberg har jag aldrig läst och hon finns inte heller i våra hyllor. Däremot beskådade jag henne i kvällens På spåret, till ingen nytta alls i det här sammanhanget. Det låter lite otroligt med 500 000 tusen sålda böcker i Sverige. En nolla för mycket kanske?

Lotten Bergman

Hett tips: leta upp "Predikanten". Ta t.ex. sidorna 15--19, 179 och 245. Och lite här och där. Häpp! Ordagrant.

Kris

Årets kalender har fått en flygande start, minsann, men ska det alltså funka så nu att gåtorna kommer på ena bloggen och lösningarna kommer på den andra (den här)?
Frågar för att jag vill ju veta var man ska peka bokmärket. :-)

charlott - The Goblin girl

Shit, jag har ju läst två, den tredje är i olästhyllan. Men det var väl det att handlingen saknades... Och försäljningssiffrorna bör stämma. Många med mig nappade nog åt sig böckerna i pocket för 25 spänn styck på Bokmässan!

ica

nä, förlåt. Monty Roberts :)

Lotten Bergman

Kris: Ja. På vanliga bloggen kommer gåtorna. På denna kommer svaren. Du bokmärker rubbet!

The comments to this entry are closed.

Gissa bloggarens identitet!

  • Gissa i kommentarerna! Jag härmar olika skribenter varje dag. Någon svår, någon lätt. Någon död, någon levande. Väldigt många finlurliga. Och finurliga. Välkommen att gissa vems blogg du kikar in i genom att skriva en kommentar! En person per dag vinner något utan att det kostar annat än tankemöda.