« Facit till Julkalendern 21 december 2008 | Main | Facit till Julkalendern 23 december 2008 »

den 23 december 2008

Comments

Översättarhelena

Vilken fantastisk frisyrintuition jag måste ha! Särskilt som jag verkligen aldrig har hört talas om denne Granqvist förrän nu.

Husse

Ah, det där var väl ingen match...
:-D

Ica

Haha! Här kommer min mor och säger att hon klämmer minsann alltid fram sina kommentarer från Smålands djupa skogar. Oavsett juletid eller inte, utan hela året. Men hon tyckte att Vredens barn kunde behöva en t-shirt... näst efter vad hon själv gör naturligtvis (tro mig. Min mor tränar fotfarande i t-shirten vi fick från brukshundsklubben 1992)

Ica

min kommentar blev uppäten!

bengt

Tänk om Lasse kunde kommentera din lucka nu. Men du kanske har chatmöjligheter med honom? Bjud in honom på ditt tisdagsevenemang.

Malinka

Åh fan. Jag gissade rätt.

Och jag minns matchen. Såna matcher minns man.

Lotten Bergman

Ja, Bengt -- men han sover väl som alla andra förnuftiga männschor? Och inte är han väl typen som googlar sig själv heller.

bengt

Vem gör inte det...
Men jag får träff på brigadgeneralen med samma namn som mig. Typ 1000 träffar, och jag hamnar som 1001.

statistikern

Lotten, ett fantastiskt facit som vanligt, man tackar och bugar för underhållning och lärdom. Men Hägerfors, Hegerfors!

Ingen var så glad som jag den kvällen som Sverige vände mot Finland. Jag jobbade sent och satt med Radiosporten i öronen, jag njöt samtidigt som min hjälte Mats Sundin levererade till Granqvists skönsång.

godiva

Nu är Stina fin i tröjan på bloggen!

Godnatt & Godmorgon

Snart är det jul!!!

krams / godiva

(förflyttar fokus på att jag inte hade en aning, igen)

Plastfarfar

Jag känner mig hedrad och betraktar mig såsom varandes i fint sällskap. Lovar att bära tröjan med vördnad (hur man nu gör det...)

Håkan (hakke)

Jo den där svadan känner man ju igen, trots att jag inte hör till dem som kör med radiosportens referat till tv-bilden. 22 kommatecken och 23 satser i rekordtempo, det är imponerande. (Och det är ju naturligtvis Micke Renberg som gör comeback i sin gamla armé efter jul, inte enbente Oxbridge.)

Men huuur i hela friden hänger detta ihop med DRT? Det funderar jag nu, jo.

Lotten Bergman

Ibland står ju inte DRT utskriven i eldskrift utan finns med och lurkar i bakgrunden som hissmusik, hakke.

Statistikern: Tack och förlåt, jag tyckte väl att det inte såg riktigt bekant ut med den där Hägern. Men tänk om DRT är "fåglar"?

Lotten Bergman

Översättarhelena visste visst och var jätterolig med flit, basånivet.

vredens barn

Men hurra hurra! Nu har jag kapat min mors mobila bredband, det är en smula mer stabilt. Jag är dock nästan mer nöjd över att jag dessutom gissade RÄTT från Smålands mycket gröna skogar. Jag har två mp3-klipp med hockeymatchen i fråga, där de klippt ihop just kommentarerna kring målen och de sista sekunderna när Granqvist i falsett utropar: DET GÅR INTE ATT HÅLLA PÅ MED DET HÄR JANSSON, JAG SLUTAR!

vredens barn

Eller ja... tekniskt sett så ogissade jag ju å det grövsta. Men min första och enda tanke var ju herr Granqvist och just den matchen, så jag tänker räkna det som en av mina få rättgissningar!

Studiomannen

Trist att jag inte ens försökte! Lasse är en fantastiskt trevlig prick dessutom. Vi har samma radioidol, nämligen Åke Strömmer, för övrigt. Det roligaste när Lasse gör hockey i radio är egentligen den fantastiske Lars-Gunnar Jansson, expertkommentatorn, som ibland kläcker ur sig vansinnigt roliga saker på det mest knastertorra vis.

God jul!

The comments to this entry are closed.

Gissa bloggarens identitet!

  • Gissa i kommentarerna! Jag härmar olika skribenter varje dag. Någon svår, någon lätt. Någon död, någon levande. Väldigt många finlurliga. Och finurliga. Välkommen att gissa vems blogg du kikar in i genom att skriva en kommentar! En person per dag vinner något utan att det kostar annat än tankemöda.