« Facit till Julkalendern 9 december 2010 | Main | Facit till Julkalendern 11 december 2010 »

den 11 december 2010

Comments

Ö-helena

Mest förvånad är jag över Fifi Trixibelle. Varför har hon inte frekventerat skvallerspalterna alls i samma utsträckning som sina systrar?

Lotten Bergman

Hon kanske lurar i vassen och hugger till när pressen har minskat?

Lotten Bergman

Kolla på Do The Know ... förresten! Förr i tiden hade folk i branschen lite gulaktiga tänder! Tänk ändå.

Ökenråttan

en fråga i julkalendertider är hur man ger sej poäng. Klockren gissning vid först genomläsning ger naturligtvis poäng. Men ska man också få full pott om man kan, men först efter att ha läst kommentarerna? Halvt poäng kanske? Att ha gissat på U2 när det var Bob Geldof? Ett sjuttiondels poäng? Blåsippan när det är Einstein? Avdrag med en poäng?
Hur räknar ni andra?

godiva

Va va?! The Boowntown Rats... my favourite band!

Men alltså...

Det var ju Cornelis VRESvijk redan från klockan 07.21 i min hjärna. Pudeln av en fjäder var en höna, och baracken den man brände, i elfte timmen, 16-åringen hette Cecilia och sen var det Felicia som försvann, kan någon säga hur? Cornelis diktdebuterade med "Den magiska telefonen" och tåget var förstås det från Narvik med Bosse Lidén. Och Helvet...e kan ju inte vara någon annan än Hank von. Ha ha! Nu ger jag upp en liten stund.

PK

Jag fick namnet Geldof i hövet direkt, sedan följde ett intensivt surfande för att få ledtrådarna att gå ihop. Sålunda förstod jag givetvis att 16-år syftade på åldern på dottern när modern dog, att pojken utan lekplats är den sjuka pojken i the Wall, att tåget är ett tunnelbanetåg då the Tube spelar en mycket stor roll i Bobs privatliv. Fick inte ihop plastpryl, fax och utpriser men det fick gå ändå. Gälda=Geldof, men det fattade säkert alla.

Pysseliten

Akedot om en annan välgörenhets gala: 1988 klev Pysseliten på "fel" tåg från Wien mot Budapest. Det var ett specialchartrat tåg för konsertbesökare till genrepskonserten av "Human Rights Now!" Vi fick förstås låna pengar av en total främling på tåget till biljetter.
Ingen Bob Geldof, men väl Sting Bruce Springsteen, Peter Gabriel och Tracy Chapman.
Grattis till Fru Decibel! Nu ska jag springa till nästa lucka!

Lotten Bergman

Jag måste faktiskt hålla med Godiva: det borde ha varit Cornelis så himla bra som allt passade in.

Ökenråttan: det hedrar dig enormt att du tar detta på så stort allvar att du sitter med kontrollpapper med poängkolumner och räknar ut mellantider och drar av stilpoäng. I min bok får man en tolvtaggare när man vet, men bara hintar och förvirrar -- oavsett när det sker.

Ökenråttan

Stort allvar tar jag det på - och kan jag inte/inte gissa så blir jag vansinnig och ger jag mej på Lille Maken och sparkar honom på smalbenen. Och inga poäng i protokollet. Så går det till här.

leopardia

MEN, det hade kunnat vara Orlando... Eller... Nä, men jag vill bara visa att kopplingen igår kunde ha varit rätt;
http://www.contactmusic.com/news.nsf/story/geldof-handed-honorary-degree_1154859

Örjan

Nobelrelaterat?
Javisst- Geldof har ju nominerats till fredspriset (precis som landsmannen Bono)

The comments to this entry are closed.

Gissa bloggarens identitet!

  • Gissa i kommentarerna! Jag härmar olika skribenter varje dag. Någon svår, någon lätt. Någon död, någon levande. Väldigt många finlurliga. Och finurliga. Välkommen att gissa vems blogg du kikar in i genom att skriva en kommentar! En person per dag vinner något utan att det kostar annat än tankemöda.