« Facit till Julkalendern 6 december 2010 | Main | Facit till Julkalendern 8 december 2010 »

den 8 december 2010

Comments

Mikael

Rackarns. Så Godiva var först trots allt!

Jag som var sååååå nöjd när jag trodde att jag, efter fyra år i julkalenderns kommentatorsbås (eller är det fem, Fredrik?), äntligen var först på bollen.

Men men. Jag knyter näven i fickan och kommer igen.

Lotten Bergman

That's the spririt, Mikael!

Görel

Grattis m! Och än en gång grämer jag mig över arbetets gissel som höll mig bort från kalendern igår. Jag gjorde dock några snabba nedslag i kommentarerna, såg nånting om likheter mellan Tage och den ena + ett tåg + tragiskt och då kan ju svaret bara bli bröderna Gärdestad, eller hur?

Kul att se det där gamla klippet!

Ingela

Kika Digga Ding - det såg man när man var sjuk och bara hade Skol-TV att fördriva tiden med i den enda kanalen.Fast jag gick i högstadiet då.

Mest imponerande att Ted sjunger så bra som vanligt fast han också böjer sig fram mot miken så att han nästan är dubbelvikt. Sjunga dubbelvikt är en mycket svår konst.

godiva

Åh, tack, men oförtjänt ära tyvärr! Förutom att jag glömde ett 'a' i it's a family affair så var det faktiskt kungafamiljen jag var inne på så tidigt på gissardagen...

Tyckte jag var så himla klurig att komma på en ledtråd till kungahunden Pompe genom "Vad ska jag göra med min syndiga kropp" = framgooglad visa i Hasse o Tages minst framgångsrika revy "Konstgjorda Pompe".

Ha ha, är vi nördiga? Jaaa!!!

(men Kenneth the cat tog jag ju iofs redan dagen innan ; -)

Malinka

AhhhMEN! Så jädra uppenbart. Efteråt.

FanTAStiskt klipp.

Ö-helena

Anledningen till att Ted kastade en tegelsten på de där damerna lär ha varit att de var klädda i cykelbyxor. Om det är någon som minns det modet så blir det genast en ganska rationell handling.

Dieva

(ÅÅåh, jag får korra!!)

salgs > slags

:-)

Grattis m!

Fru Decibel

Undrar om Lotten förstår alla våra gömda hintar alltid?

Cecilia N

:-(
Filmerna vill inte vara annat än röda kryss på min dator.

Håkan (hakke)

Åh, tack! Jag var så säker på att Tommy Körberg varit programledare i "Klapp och Klang" och blev grymt besviken när jag såg ett klipp på YouTube härom året - hur kunde jag blanda ihop den mannen med Körberg?! Men jag hade alltså bara blandat ihop programmen, han är precis så underbar som jag mindes honom. För att inte tala om Ted, vilken underbar sångare! Och vad tragiskt med skambelagda sjukdomar, fy fan.

Stort grattis m! (Eller litet, eller medium? Vad vet jag.)

m

Hurraaaaa! Ååå mitt flin är bredare än Skurts (och drottningens)! Jag som just satt helt hålögd och gav en kollega adressen till julkalendern och förklarade att det är den skuld/förtjänst att jag inte somnar i tid på kvällarna. Helt värt!

Nu känner jag mig på riktigt som en deltagare i det offentliga samtalet, det kommer jag att ha trikå på.

Niklas i Göteborg

Åh, i stressen på hotellrummet och med Iphone i hand, sumpade jag ett gyllene tillfälle till fortsatt Göteborgskoppling.

Eftersom jag kunde (tids nog) borde jag såklart gissat på Rallygänget.

Cecilia N

Jag hörde en gång Janne Schaffer berätta om det där introt. Det ÄR samma intro, han var med på båda inspelningarna och föreslog på den andra av dem att starta så som man hade börjat med den första.

(En kommentar som nästan klarar påminutenkraven.)

Lotten Bergman

Fru Decibel: Jag är övertygad om att jag inte förstår alla era hintar och vinklingar samt mystiska ledtrådar. Din var dock solklar:

"Att det blev en hel del Rammelbuljong för den senare ..."

Men vad betydde "Annars skulle jag säga att det Tage och HB har gemensamt är 13 och 22"? Ahaaaaa, att de är döda och har den 13/10 och 22/6 som dödsdagar?

Lotten Bergman

Kan alla utom Cecilia N se de underbara filmerna?

Lotten Bergman

Och tack för korret! (Alla som gillar korr räcker upp handen!)

The comments to this entry are closed.

Gissa bloggarens identitet!

  • Gissa i kommentarerna! Jag härmar olika skribenter varje dag. Någon svår, någon lätt. Någon död, någon levande. Väldigt många finlurliga. Och finurliga. Välkommen att gissa vems blogg du kikar in i genom att skriva en kommentar! En person per dag vinner något utan att det kostar annat än tankemöda.